Βρίσκεστε εδώ :: Κεντρική Σελίδα » Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Ιστοσελίδας »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την παρούσα ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας soka.gr συνεπάγεται τη αποδοχή των παρακάτω όρων. Εάν για οποιοδήποτε λόγω δεν αποδέχεστε τους όρους χρήσης, παρακαλείστε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.


Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης
Το σύνολο της παρούσας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, εικόνων, κειμένων, γραφικών, κώδικα, σχεδίων, ειδήσεων απεικονίσεων, παρερχομένων υπηρεσιών και κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της soka.gr και διέπεται από τις ελληνικές, κοινοτικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Κατά συνέπεια, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου. Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνο αντίγραφου τμήματος του περιεχομένου σε απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μόνο για προσωπική και σε καμία περίπτωση για δημόσια ή εμπορική χρήση, χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το soka.gr, χωρίς να θίγονται με οποιονδήποτε τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Ευθύνη
Το περιεχόμενο του soka.gr παρέχεται "ως έχει", άνευ οποιουδήποτε είδους εγγύηση. Το soka.gr δεν εγγυάται με κανένα τρόπο πως οι υπηρεσίες, οι σελίδες, τα περιεχόμενα και οι επιλογές θα παρέχονται χωρίς σφάλματα, χωρίς διακοπή και πως τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το soka.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η ιστοσελίδα μας, ή οποιοδήποτε άλλη συγγενική ιστοσελίδα, ή ότι οι servers μέσω των οποίων έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της, δεν περιέχουν «ιούς».

Το soka.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιεί και να διακόπτει μόνιμα ή προσωρινά μέρος ή ακόμα και το σύνολο των παρερχομένων υπηρεσιών με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες.

Διαδικασία εγγραφής - Δικαιώματα και υποχρεώσεις μελών
Οι χρήστες/μέλη κατανοούν και αποδέχονται πως το soka.gr έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του προς τους χρήστες/μέλη που πιστεύει πως έχουν παραβιάσει τους παρόντες όρους χρήσης.

Σύνδεσμοι (links) προς άλλα sites
Η ιστοσελίδα μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη όσον αφορά το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες την ποιότητα και την πολιτική των προσωπικών δεδομένων άλλων ιστοσελίδων στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων (links), hyperlinks και διαφημιστικών τίτλων (banners). Κατά συνέπεια, οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο επισκέπτης/χρήστης πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι φέρουν ακέραια την ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Οι σύνδεσμοι τοποθετούνται αποκλειστικά προς διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών της ιστοσελίδας μας και δεν αποτελεί ένδειξη ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των συγκεκριμένων δυκτιακών τόπων ή πως συνδεέται με αυτούς με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Το soka.gr έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει τους όρους χρήσης. Οι επισκέπτες/χρήστες οφείλουν να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές και εφόσον συνεχίζουν τη χρήση θεωρείται ότι αποδέχονται τους νέους όρους χρήσης. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να μην χρησιμοποιούν την ιστοσελίδας μας.

Περιεχόμενο © Soka
web design and development by webprofile
Επικοινωνία
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

210 5752471

Email Support Βρείτε μας!